В последно време изкуствения интелект (AI) е доста обсъждана тема

...
 В последно време изкуствения интелект (AI) е доста обсъждана тема
Коментари Харесай

Изкуствен интелект прогнозира цената на Етериум

 В последно време изкуствения разсъдък (AI) е много обсъждана тематика тема в целия свят и по съответно финтех бранша.

AI технолгоията, се разпростря и в крипто бранша, а доста вложители се пробват да предвиждат бъдещето на даден цифров актив точно, посредством приложения, задвижвани от AI.

Някои специалисти използваха тази технология, с цел да предвиждат бъдещата цена на най-големия алткойн по пазарна капитализация Етериум (ETH).

От известно време насам AI се употребява също за автоматизирана търговия, защото може бързо да разпознава модели и трендове на графиките, както и обстоятелството, че липсва прочувствената позиция, която постоянно подтиква хората да трансформират решенията си.

Прогнозата е направена от CoinPriceForecast и разкрива, че Етериум вероятно ще успее да се изкачи над границата от $2,000 доникъде на 2023 година и да нарасне до $2,146 до края на годината.


 


Струва си да се означи, че прогнозата на AI е по-малко оптимистична от тази, предоставена от интервюирани специалисти, която планува цената на ETH да бъде по-висока от тази до края на годината, даже откакто спадне от предстоящите $2,758.

Въпреки това, в случай че AI е прав, ETH въпреки всичко ще означи 12% скок на цената до края на годината спрямо днешната си стойност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР